De Jong Installatiebedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel
Home
Contact
Elektra
CAI
Centrale Verwarming
Dakwerk
Rioleringswerk
Gas
Water
Ventilatie
Ontruimingsinstallatie
Winkel
Computernetwerken

COMPUTERNETWERKEN

In een modern bedrijf is het datanetwerk een levensader. Voor een een efficiënte bedrijfsvoering is het van essentieel belang dat computers en randappartuur storingsvrij functioneren, uw personeel met plezier werkt en uw klanten kunnen vertrouwen op een goede bereikbaarheid. Wij kunnen dit voor u aanleggen en onderhouden.

Voor een storingsvrije werking is de ontwikkeling en aanleg van bekabeling met universele aansluitingen werk voor een gespecialiseerde vakman. In een netwerk dat voldoet aan moderne eisen worden computers en telefoons met elkaar verbonden. Het kloppend hart van uw digitale organisatie is een patchkast, het punt waar alle verbindingen bijeenkomen. Maar ook een kwetsbare plek waarvan de aanleg zeer nauwkeurig en zorgvuldig moet worden uitgevoerd.

Bij de aanleg van een datanetwerk gaat de gedachte al snel uit naar grote ondernemingen, maar ook voor kleine zelfstandigen en particulieren kan de aanleg van een betaalbaar netwerk voor veel efficiëntie en comfort zorgen. Wij verzorgen niet alleen de ontwikkeling en aanleg, maar ook de nazorg en onderhoud van uw systeem of latere uitbreiding. Bij een interne verhuizing binnen uw organisatie verzorgen wij in overleg met uw medewerkers de verplaatsing van elk werkstation en alle randapparatuur. De verstoring van de bedrijfsvoering en overlast voor uw medewerkers wordt zo tot een minimum beperkt.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een privé netwerk. Bijvoorbeeld telefoon- en computerbekabeling vanuit uw meterkast naar één van de slaapkamers.

Home
Diensten / Akties
Contact